![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFagkcM4cBJk6YHhtvnsq9DqoUYcYyXiOlrTO7EF5qSLwZt0InqC09D9vJg1bmT50h74qDdB0_JRVYveMYQFMMALaDWaJxQoj_3IapalqDBuNaR_AnZSw7ddWBgWy00cmIaoGx12Y2IMDH/s320/fil%25C3%25ADrovan%25C3%25BD+krocan_2.jpg)
Má bohaté zkušenosti z hotelů v centru Prahy (Jalta, Alcron), také vařila na Žofíně a spolupracovala na akcích pro hradní kuchyni. Jak sama říká, celý život měla štěstí na skvělé učitele. Začínala u legendární Boženy Bedrníčkové, Libuše Hölzlové, prezidenta Asociace kuchařů a cukrářů ČR Juliuse Dubovského, či šéfkuchaře Františka Ševíta v hotelu Jalta a později restauraci Vikárka.
Díky těmto okolnostem se paní Jana měla možnost seznámit se spoustou známých a zajímavých lidí. Nejvíce si cení zážitku, kdy připravovala oběd pro otce Jana Pavla II.
Nechtěla vzdát své lásky - studené kuchyně - ani ve chvíli, kdy přišel čas na ukončení aktivní kariéry. A tak si doma vybudovala malou výrobnu a začala dodávat profesionální výrobky s domácí péčí...