Již 40 let připravuje paní Jana Pálová výrobky studené kuchyně pro váš
stůl - ať už pro domácí oslavy, jen tak do práce, na raut, promoci či
svatbu.
Má bohaté zkušenosti z hotelů v centru Prahy (Jalta, Alcron),
také vařila na Žofíně a spolupracovala na akcích pro hradní kuchyni. Jak sama říká, celý život
měla štěstí na skvělé učitele. Začínala u legendární Boženy Bedrníčkové,
Libuše Hölzlové, prezidenta Asociace kuchařů a cukrářů ČR Juliuse Dubovského, či šéfkuchaře Františka Ševíta v hotelu Jalta a později restauraci Vikárka.
Díky těmto okolnostem se paní Jana měla možnost seznámit se spoustou známých a zajímavých lidí. Nejvíce si cení zážitku, kdy připravovala oběd pro otce Jana Pavla II.
Nechtěla vzdát své lásky - studené kuchyně - ani ve chvíli, kdy
přišel čas na ukončení aktivní kariéry. A tak si doma vybudovala malou
výrobnu a začala dodávat profesionální výrobky s domácí péčí...